2641023289 6949193422 4ο χλμ Ε.Ο. Αγρινίου - Ιωαννίνων, Αγρίνιο scanwestg@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
KALABALIKIS
Συνεργείο Φορτηγών Scania Αγρίνιο - Ανταλλακτικά & Μεταχειρισμένα Φορτηγά Scania


Εδώ και πολλά χρόνια, το συνεργείο φορτηγών Scania ”KALABALIKIS - Scanwest” το οποίο βρίσκεται στο Αγρίνιο, αποτελεί σημείο αναφοράς για τη φροντίδα και τη συντήρηση φορτηγών και λεωφορείων Scania, παρέχοντας καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, το συνεργείο μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται διαρκώς προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
   
 
 
 
 
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται με το Scania φορτηγό ή το λεωφορείο σας, αλλά και για την συντήρησή τους, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο συνεργείο μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση...

 
     
 
 
 
 
 
     
  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Διαθέτουμε πλούσια συλλογή από ανταλλακτικά, καινούρια και μεταχειρισμένα, καλύπτοντας τις ανάγκες φορτηγών και λεωφορείων scania...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

Σε εμάς θα βρείτε εκτενή γκάμα μεταχειρισμένων φορτηγών Scania, που μπορούν να καλύψουμε τις διάφορες ανάγκες σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
     
     
     
     
  ΚΙΝΗΤΟ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
 
     
  Με το κινητό συνεργείο μας, μπορούμε να σπεύσουμε στο σημείο που βρίσκεται το φορτηγό σας και να φροντίσουμε για την άμεση και σωστή επισκευή του. Εξυπηρετούμε το Αγρίνιο και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
  ΤΗΛ: 2641023289 & KIN: 6949193422      
     
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 
  ΣΥΓΧΡΟΝΟ & ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
 
Διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο με εξειδικευμένα μηχανήματα που μας επιτρέπουν την άμεση διάγνωση και την σωστή επισκευή κάθε φορτηγού και λεωφορείου Scania. 
 
 
  ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι αφοσιωμένο στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας τη σωστή και άμεση επισκευή και λειτουργία των οχημάτων σας.
 
 
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
Στόχος μας είναι αφενός η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.    
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Είτε αναζητάτε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για το scania φορτηγό ή λεωφορείο σας, είτε κάποιο μεταχειρισμένο ή καινούργιο ανταλλακτικό, ακόμα και για εσάς που αναζητάτε το ιδανικό μεταχειρισμένο φορτηγό, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να εκπληρώσουμε κάθε επιθυμία σας.